Κατηγορίες
Basket

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος η ΑΕΚ!

Με τον Ντούσαν Σάκοτα να βγαίνει μπροστά στη δύσκολη στιγμή και με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη άξιο συμπαραστάτη του, η ΑΕΚ νίκησε με 88-75 τον Χολαργό και με 2-1 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ, όπου την περιμένει ο Προμηθέας.

Η νίκη της πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς ο Χολαργός, παρά την απουσία και πάλι του Γιάνκοβιτς, πάλεψε και αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι.

Το σκηνικό του δεύτερου αγώνα επαναλήφθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς ο Χολαργός μπήκε το ίδιο φουριόζος και η ΑΕΚ το ίδιο… κοιμισμένη. Με την άμυνά του να θωρακίζει άριστα τη ρακέτα εκμεταλλευόμενος την παρουσία στην πεντάδα της ΑΕΚ του Τζέιμς (όλοι ισχυρίζονται ότι είναι “τεσσάρι”, όμως έτσι όπως τον χρησιμοποιεί ο Μπάνκι δεν μπορεί να βοηθήσει από αυτή τη θέση γιατί δεν μπορεί να σουτάρει από την περιφέρεια) και με τον Ζερμέν Λαβ να βρίσκεται σε δαιμονισμένη κατάσταση και να κάνει… όργια απέναντι στην νωθρή άμυνα της Ένωσης, ο Χολαργός άρχισε να ξεφεύγει μετά το πρώτο πεντάλεπτο.

Η ΑΕΚ πήρε 5 επιθετικά ριμπάουντ παραπάνω (12 έναντι 7), έδωσε 8 ασίστ περισσότερες (21 έναντι 13) και έκανε 7 λάθη λιγότερα (11 έναντι για τα 18)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected