Basket

Ήττα και αποκλεισμός για τους Bucks (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν ούτε στον έκτο τελικό της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Γνώρισαν την ήττα με 100-94 από τους Τορόντο Ράπτορς στη «Scotiabank Arena», τέταρτη διαδοχική, και έμειναν εκτός συνέχειας.

Έγραψαν ιστορία οι «πτερόσαυροι», που με 4-2 νίκες εξασφάλισαν για πρώτη φορά την παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ. Έγιναν, έτσι, η πρώτη ομάδα εκτός αμερικανικού εδάφους που θα παίξει για το βαρύτιμο τρόπαιο. Μετά το «μπρέικ» στο «Fiserv Forum» κέρδισαν και επί καναδικού εδάφους και θα αντιμετωπίσουν, τώρα, τους περσινούς πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Ο Καουάι Λέοναρντ με 27π., δεκαεφτά ριμπάουντ και εφτά ασίστ ηγήθηκε των γηπεδούχων, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να έχει 18π. και τον Κάιλ Λόουρι 17π.

Από τα «ελάφια», στα χαμηλά έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχοντας μεν 21π. αλλά με 7/18 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με έντεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα και τρία κοψίματα. Ο Μπρουκ Λόπεζ άγγιξε το double double με 18π. και εννέα ριμπάουντ και ο Κρις Μίντλετον συνείσφερε 14π. και τέσσερα ριμπάουντ. Στους 8π. έμεινε ο Έρικ Μπλέντσο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected