Γ Εθνική / Τοπικά

Οι πρώτες ανανεώσεις στην ΑΕ Καρίτσας και η παραμονή του τεχνικού επιτελείου

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός ενόψει Γ Εθνικής για την ΑΕ Καρίτσας, με την παραμονή των Κούρτογλου, Συμεωνίδη αλλά και τις τρεις πρώτες ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα στη φετινή επιτυχία.

Αναλυτικά :

“Η ΑΕ Καρίτσας, μετά την κατάκτηση του νταμπλ της φετινής χρονιάς, ξεκινά το σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της
Γ΄ Εθνικής και την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Προτεραιότητα της Διοίκησης είναι η διασφάλιση ενός ισχυρού τεχνικού επιτελείου, που να μπορεί να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η ομάδα μας επέκτεινε τη συνεργασία της με το τεχνικό επιτελείο, τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου, το γυμναστή Δημήτρη Βλάχο και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Συμεωνίδη.

Στη θέση του γενικού αρχηγού θα παραμείνει ο Άκης Βογιατζής, ο οποίος τις δύο τελευταίες χρονιές έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ΑΕ Καρίτσας και κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας, υπό τις οδηγίες και εισηγήσεις του προπονητή, έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για να ανανεώσει τη συνεργασία της με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ της.

Με ιδιαίτερη χαρά, η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της, Δημήτρη Κυρτέγο, ο οποίος θα αποτελέσει και πάλι τον ηγέτη της. Ο Δημήτρης είναι γνωστός στο πιερικό ποδόσφαιρο, τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όσο και για το ήθος του.

Ταυτόχρονα, συμφώνησε άμεσα να παραμείνει στην ομάδα ο Ζάχος Δημητρουλόπουλος, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Επίσης, στην ομάδα μας θα παραμείνει και ο νέος, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Μητράκας, ο οποίος, έχοντας αρκετές εμπειρίες στη Γ΄ Εθνική, θα πάρει σίγουρα πολλές συμμετοχές τη φετινή χρονιά.

H A.E. Kαρίτσας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, εκτιμώντας ιδιαίτερα την προσφορά τους, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Είναι βέβαιο ότι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα συμβάλλουν με τις ικανότητές τους τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών φετινών στόχων της ομάδας μας.

Η Α.Ε. Καρίτσας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ και σύντομα θα ανακοινωθούν οι επόμενες ανανεώσεις. Στόχος, τόσο της Διοίκησης, όσο και του τεχνικού επιτελείου είναι το ρόστερ της ομάδας να αποτελείται, τόσο από έμπειρους, όσο και από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Η Διοίκηση, ούσα συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της, προχωρά, με γοργά βήματα, για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected