Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χαντές για τον επόμενο προπονητή!

Αφού συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο στις τάξεις της Θύελλας Καμαρίου, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαβουλεύσεις της νέας διοίκησης.

Σιγά-σιγά τα θέματα θα πρέπει να κλείνουν και ένα εξ αυτών έχει να κάνει με την κενή θέση του προπονητή μετά την αποχώρηση του Κώστα Μιχάλη.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, οι ιθύνοντες των Καμαριανών έχουν ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, ωστόσο, το πρόσωπο που κερδίζει την… μάχη για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας είναι εκείνο του Βαγγέλη Χαντέ.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο προπονητή που προέρχεται από μια αρκετά καλή χρονιά αφού μπόρεσε να οδηγήσει τον Παλληνιακό στην παρθενική του παρουσία στην 3η Εθνική στην 3η θέση πίσω από τους Ιάλυσο και Διαγόρα που κέρδισαν την άνοδο.

Την προηγούμενη σεζόν ο Χαντές είχε κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με την ιδια ομάδα, εδώ τη σεζόν 2016-2017 είχε κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τον ΑΟ Ατλαντίδας νικώντας τον Αήττητο Σπάτων.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τους πάγκους των Πανθησειακού, Ολυμπιακού Λιοσίων, Αγίων Αναργύρων και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Χαραυγιακού έχοντας παράγει έργο, με το project των Σαντορινιών να έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή τον Αθηναίο κόουτς.

Ο Χαντές θα συναντηθεί αύριο με την διοίκηση του Παλληνιακού και είναι πολύ πιθανό να διακόψει την συνεργασία του.

Αν όλα πάνε καλά, ο Βαγγέλης Χαντές αναμένεται να μεταβεί το προσεχές διάστημα στη Σαντορίνη για να κλείσει το θέμα και τυπικά και να διευθετηθούν και κάποια τελευταία ζητήματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected