Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Χολμέν θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Ο Σεμπάστιαν Χολμέν είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία με τον παίκτη.

Όπως αναφέρει το Sportime, η ΑΕΚ εδώ και καιρό είχε βγει στην αγορά για την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Σεμπάστιαν Χολμέν. Ο 27χρονος Σουηδός στόπερ έπαιζε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην Ντιναμό Μόσχας και μένει ελεύθερος, ενώ την περασμένη Κυριακή τελείωσε το πρωτάθλημα Ρωσίας με τον ίδιο να παίζει 22 ματς στην σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» τον έχουν εντοπίσει εδώ και καιρό. Τους τελευταίους μήνες κάνουν σκάουτινγκ πάνω στον Χολμέν, είδαν ότι αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία και κινήθηκαν αστραπιαία. Μια κίνηση που έγινε από τα στελέχη των «κιτρινόμαυρων». Έχει ύψος κοντά στο 1.90μ. και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Δεν έχει τα στοιχεία που έψαχναν όπως στον Ογκνιεν Βράνιες, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία ο Σουηδός που δεν έπρεπε να χαθεί. Και η ΑΕΚ την άρπαξε. Είναι δυνατός στόπερ, ξέρει να δημιουργεί από την άμυνα και το κλαμπ βλέπει και το μέλλον, όταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα είναι πιο μεγάλος και δύσκολα θα μπορεί να προσφέρει πολλά.

Ξέρει ο Καρντόσο για Χολμέν

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι απόλυτα ενήμερος για την υπόθεση και έχει ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να προχωρήσει η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση για τριετή συνεργασία με 500.000 ευρώ ετησίως και όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε deal.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected