Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Δεν πάει πουθενά ο Ιτούδης!

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και πολλά ακούστηκαν, τον τελευταίο καιρό, για το εάν θα ανανεωθεί ή όχι.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 49χρονος Ημαθιώτης τεχνικός βρίσκεται από το 2014 στην «ομάδα του στρατού», με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωλίγκα τόσο το 2016 όσο και φέτος, ενώ έχει πανηγυρίσει ακόμα τέσσερα πρωταθλήματα VTB (2015-2018), με τον ίδιο να αναδεικνύεται -το 2015, το 2017 και το 2018 – κορυφαίος προπονητής της λίγκας. Αν και διέρρευσε νωρίτερα μες στη σεζόν πως ίσως να μη συνεχίσει στο ρωσικό πάγκο, οι πιθανότητες πλέον δείχνουν να είναι υπέρ του. Εξάλλου, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τα δημοσιεύματα από τη χώρα να αναφέρουν πως υπάρχει θετικό κλίμα για την επίτευξη συμφωνίας.

Η εφημερίδα «Izvestia», μάλιστα, τονίζει σε ρεπορτάζ της: «Πιθανότατα, το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια, με αύξηση αποδοχών για ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο. Υπάρχει, επίσης, η πιθανότητα το συμβόλαιο να είναι τελικά κλειστό τριετές, όπως και το προηγούμενο». Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του εκπροσώπου του, Νίκου Σπανού, σύμφωνα με τον οποίο ο Έλληνας προπονητής είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, παρότι το όνομά του έχει ακουστεί και για ομάδες του ΝΒΑ, ώστε να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected