Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σε αναζήτηση προπονητή ο Αγροτικός Αστέρας

Μετά από μια δύσκολη χρονιά και αφότου προσέφερε τις υπηρεσίες του για ένα εξάμηνο περίπου, ο Ανέστης Τσιτενίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αγροτικού.

Ένας από τους πιστούς «στρατιώτες» του Αγροτικού Αστέρα που όλα τα προηγούμενα χρόνια πέρασε από όλες τις θέσεις του συλλόγου. Από παίκτης μέχρι προπονητής εφηβικού τμήματος και Κ20, τεχνικός διευθυντής τη χρονιά της Β εθνικής και δύο φορές προπονητής (με άνοδο από την Δ εθνική και φέτος στη Γ εθνική).

Όπως αναφέρει το epsm24, οι Ευοσμίτες ρίχνουν βάρος στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, με την υπόθεση του νέου προπονητή να αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό όπως επίσης και τον στόχο της ομάδας.

Από την άλλη, ο Ανέστης Τσιτενίδης που ουσιαστικά αποτελεί εδώ και μερικές εβδομάδες παρελθόν από την ομάδα του Ευόσμου, ήδη έχει δεχθεί κρούση τόσο από ομάδα της Γ εθνικής αλλά και από το πρωτάθλημα της Α1. Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Ιούνιο, καθώς στις περισσότερες ομάδες προέχουν πρώτα τα νέα Δ.Σ. Περισσότερα δηλαδή τις επόμενες εβδομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected