Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανυφαντάκης out, Θέμελης in;

Χωρίς τον Κώστα Ανυφαντάκη θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athlitiko.gr, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός σε επικοινωνία που είχε με τη διοίκηση της χανιώτικης ομάδας ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της.

Ετσι, οι σχετικές πληροφορίες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνονται, με τον Ανυφαντάκη να ευχαριστεί στην επικοινωνία που είχε, τη διοίκηση του ΣΥΝΚΑ για την αναγνώριση και την εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Οπως είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, ο Ανυφαντάκης, είχε ζητήσει λίγες ημέρες διορία για να σκεφτεί τι θα πράξει. Ως λόγος της αποχώρησής του δεν είναι ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος στο ΣΥΝΚΑ, αλλά ότι με την “υποβάθμιση” της κατηγορίας, η επαγγελματική του προτεραιότητα είναι να δουλέψει στη Φούτμπολ Λιγκ τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα, δεν έχει ξεκαθαρίσει, αν αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ο Ανυφαντάκης έχει πρόταση από ομάδα που θα αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ τη νέα περίοδο.

Αυτό που θα πρέπει ν’ αναμένεται είναι η σχετική ανακοίνωση από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, αλλά και δήλωση του Ρεθυμνιώτη τεχνικού.

Θέμελης ο αντικαταστάτης;

Ο Αστέριος Θέμελης δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Κώστα Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Οπως είχαμε γράψει εδώ και μέρες, στο στρατόπεδο του ΣΥΝΚΑ περίμεναν μεν την οριστική απάντηση του Ανυφαντάκη, από την άλλη ήταν σε επικοινωνία με άλλους προπονητές εφόσον ο Ρεθυμνιώτης κόουτς αποχωρούσε, όπως και τελικά συνέβη, ένας από τους οποίους είναι ο Αστέριος Θέμελης.

Καταρχήν, η υπόθεση για την παραμονή του Θέμελη στην Παλαιόχωρα έχει εξελιχθεί σε “σίριαλ” πολλών εβδομάδων, ωστόσο ο χρόνος στην κλεψύδρα τελειώνει και ίσως ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Οι πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι Θέμελης και ΣΥΝΚΑ είναι κοντά σε συμφωνία για τη νέα σεζόν, κάτι που συνεπάγεται ότι ο νεαρός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στην Παλαιόχωρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected