Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Σωκράτης Ζαχαριάδης : “Τα παιδιά έδωσαν πάρα πολλά και πήραν την άνοδο!”

Τον δικό του απολογισμό κάνει με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Θύελλας Σταυρού, Σωκράτης Ζαχαριάδης.

Αναλυτικά :

“Ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ με την σειρά μου μερικά πράγματα για αυτή την “ΠΑΡΕΑ” και την άκρως επιτυχημένη χρονιά μας!!!

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου όλους τους συντελεστές αυτού του ΘΡΙΑΜΒΟΥ, γιατί περί ΘΡΙΑΜΒΟΥ πρόκειται όταν ξεκινάς τα Play Off με -7 & -5 βαθμούς από Κουλούρα και Λουτρό και μετά το πέρας της 1ης Αγων. βρίσκεσαι στο -10 & -8 αντίστοιχα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας Κο ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡ. & Κο ΜΠΑΝΤΗ ΡΑΦ. που δέχτηκαν να αναλάβουν τον δύσκολο έργο που τους ζήτησα και τα κατάφεραν και με το παραπάνω (congrats coaches) και φυσικά και όλα τα μέλη της διοίκησης που βοήθησαν να φτάσουμε ως το τέλος!!!

Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας που από την αρχή ήταν δίπλα μας και στα καλά αλλά και στα δύσκολα!!!

Ευχαριστώ και τους ανθρώπους – χορηγούς μας που με την οικονομική τους στήριξη καταφέραμε να τελειώσουμε ομαλά!!!

Και τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που αν δεν ήταν αυτός δεν θα υπήρχε η ΘΥΕΛΛΑ…στον άνθρωπο που ζει για αυτή την ομάδα…που μας ανέχεται…και που όλοι μας αφιερώσαμε αυτή την άνοδο σε αυτόν, περισσότερο ίσως και από ότι στους ίδιους μας τους εαυτούς!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΖΑΝ!!!

Αυτή η άνοδος είναι μία απάντηση σε όλους αυτούς τους επικριτές που είχαμε αυτά τα 2 χρόνια…αυτοί ξέρουν σε ποιους αναφέρομαι..ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Και να ζητήσω και μία συγγνώμη από όλους για κάποια λάθη που έκανα!!!
Το ταβάνι αυτής της ομάδος ήταν η 1η θέση, δεν τα καταφέραμε..δεν πειράζει.
Σίγουρα όμως δεν ήταν η 5η & η 6η θέση όπως δήλωναν κάποιοι άνθρωποι ότι εκεί ήταν το ταβάνι για αυτούς…αυτοί δεν μπορούσαν να είναι άλλο κομμάτι αυτής της ομάδος…γιατί δεν πίστευαν πραγματικά σε αυτά τα παιδιά!!!

Σας ευχαριστώ όλους συνολικά αλλά και έναν έναν ξεχωριστά!!!

Τέλος, θα ήθελα εκ μέρους όλης της διοίκησης αλλά και προσωπικά, να ευχαριστήσω τον ΜΥΛΩΝΑ ΓΙΩΡΓΟ που επί 1,5 χρόνο ήταν μαζί μας και έβαλε και αυτός το δικό του λιθαράκι για να φτάσουμε ως εδώ!!!

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!

Δώσατε πάρα πολλά…και πήρατε την ΑΝΟΔΟ!

Σας είχα γράψει και σας είχα πει…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Υ.Γ.1: Θέμη και Γιώργο δεν σας ξέχασα αλλά στο τέλος θα με κράξουν με τόσα που γράφω…!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Υ.Γ.2: Χαίρομαι που εκφράσεις και ατάκες που έχω πει…αντιγράφονται από άλλους και χρησιμοποιούνται ως σλόγκαν!!! Άρα και κάτι ακόμη κάνουμε ΣΩΣΤΑ!!!

Εις το επανιδείν!!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected