Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Χιονοστιβάδα” οι αποκαλύψεις για τα “στημένα” στην Ισπανία, δημοσίευμα κάνει λόγο για νέες συλλήψεις ποδοσφαιριστών

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα, αφού βγαίνουν νέες πληροφορίες στην υπόθεση για τα στημένα στην Ισπανία.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τους Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα στην Ισπανία, αφού σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα έρχονται νέα δεδομένα για το κύκλωμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» υπάρχει ηχητικό υλικό στο οποίο ο Αράντα αναφέρει πως επτά παίκτες της Βαγιαδολίδ πήραν χρήματα εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια.

Η συγκεκριμένα επιχείρηση για τα στημένα στην Ισπανία έχει ονομαστεί «Οίκος» και πλέον οι αποκαλύψεις έρχονται με τη μορφή… χιονοστιβάδας.

Οι πληροφορίες για τους επτά παίκτες της Βαγιαδολίδ μπορούν να φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τους Αράντα και Μπράβο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει το Sportime, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι για το ματς της Βαγιαδολίδ με τη Βαλένθια για την 38η αγωνιστική της La Liga.

Σε αυτό το ματς, η Βαλένθια επικράτησε 2-0 της Βαγιαδολίδ εκτός έδρας και κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο για το Champions League, αφήνοντας 5η τη Χετάφε.

Από τις συνομιλίες προκύπτει ότι έχουν εξαγοραστεί επτά ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα του Ρονάλντο (το «φαινόμενο» είναι ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ), να χάνει τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στημένα στην Ισπανία: Έβγαλαν 1 εκατ. δολάρια από ένα ματς!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κάρλος Αράντα και Ραούλ Μπράβο φέρονται να έβγαλαν 1 εκατ. δολάρια στοιχηματίζοντας στη νίκη των Βαλενθιάνων και κατόπιν να μοιράζονται τα κέρδη με τους παίκτες που συμμετείχαν στο κόλπο.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι πρώην αρχηγός της ομάδας, Μπόρχα Φερνάντεθ, ανέλαβε να επηρεάσει και να πείσει τους παίκτες και λίγες μέρες αργότερα συναντήθηκε με τον Ραούλ Μπράβο σε μπαρ ιδιοκτησίας του τελευταίου.

Επίσης έγινε μία συνάντηση στο σπίτι ενός παίκτη της ομάδας του Κέκο, όπου εκεί συμφωνήθηκε κάθε παίκτης να λάβει μετά το ματς το ποσό των 50.000 ευρώ

«Πρέπει να βάλει δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και να νικά στο τέλος»

Σύμφωνα με το ηχητικό της Αστυνομίας για τα στημένα στην Ισπανία, ο Αράντα φέρεται να έχει πει σε φίλο του, ώστε να στοιχηματίσει στο ματς:

«Κοίτα, αδελφέ, η Βαλένθια κερδίζει στο ημίχρονο και στο τελικό, εντάξει; Ότι κι αν γίνει, πρέπει να νικά και στο ημίχρονο και στο τέλος. Όχι μόνο να νικήσει, αλλά να βάλει δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Και ξέρεις, δεν πρέπει να το πεις πουθενά. Δεν πρέπει να το ξέρει κανείς. Κανείς! Ούτε καν οι φίλοι σου, κανείς».

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βαγιαδολίδ δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς τερμάτισε τέσσερις πόντους πάνω από την Τζιρόνα και δεν προβλέπεται -βάσει κανονισμών- να της αφαιρεθούν πάνω από τρεις βαθμοί σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι οι ποδοσφαιριστές της για συμμετοχή στη διαμόρφωση αποτελέσματος.

Οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν είτε με πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 30.000 ευρώ, είτε με αφαίρεση της άδειας να εξασκούν το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή για 2 έως 5 χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected