Super League 1

Ντίνας in, Στρέζος out!

O Θανάσης Ντίνας είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και δεν το… κουνάει από το Ηράκλειο.

Με την φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται ο 30χρονος μέσος και τη νέα χρονιά καθώς έχει ενημερωθεί πως βρίσκεται στα πλάνα του Χάιμε Βέρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Όπως αναφέρει το gentikoule, ο Ντίνας είναι ένας παίκτης που διαθέτει δεδομένη ποιότητα, έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και όπως φάνηκε στα παιχνίδια με τον Πλατανιά οι δυνατότητες του για να προσφέρει είναι αρκετά μεγάλες.

Ήδη ο Ντίνας, που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχει ενημερωθεί πως υπολογίζεται κανονικά για τη νέα χρονιά.

Αποχωρεί ο Στρέζος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Γιώργος Στρέζος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας.

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, ο Γιώργος Στρέζος αποχωρεί από το Ηράκλειο και την Κρήτη. Ο 24χρονος τερματοφύλακας έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και όπως ενημερώθηκε η πλευρά του, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Στρέζος προερχόταν από μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League όπου μάλιστα ψηφίστηκε καλύτερος τερματοφύλακας για την σεζόν 2017 – 2018 ενώ ξεκίνησε βασικός στην επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ. Από τον Φλεβάρη και μετά έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα με αποτέλεσμα να έρθει η μονιμοποίηση του Δημήτρη Σωτηρίου και εν τέλει ο τελευταίος να παραμείνει και ο Στρέζος να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected