Κατηγορίες
Super League 1

Βάντερσον : “Παρών”!

Κάτοικος Λαμίας για ακόμη έναν χρόνο θα είναι ο Βάντερσον.

Ο 34χρονος (27/09/1984) Βραζιλιάνος αμυντικός, που ήρθε το καλοκαίρι του 2018 από τον Πλατανιά, είχε 31 συμμετοχές φέτος και μία ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, προερχόμενος από μια σπουδαία καριέρα σε Παουλίστα, Κχαζάρ Λενκοράν, ΠΑΣ Γιάννινα, Τρεβίζο, Μαρτίνα, Σιένα, Ιτουάνο και Κορίνθιανς,

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι ήρθε στη Λαμία το καλοκαίρι του 2018 από τον Πλατανιά και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της άκρως επιτυχημένης περσινής πορείας της ομάδας μας έχοντας 26 συμμετοχές στη Super League και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στη Λαμία, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι το ίδιο επιτυχημένη με την προηγούμενη. Όλοι μαζί σαν οικογένεια και με τη στήριξη του κόσμου να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected