Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συμφώνησε με τρεις η ΑΕ Καρίτσας!

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Πιερίας, θα παραμείνουν στο ρόστερ της ΑΕ Καρίτσας.

Ο λόγος για τους Γιώργο Οικονόμου, Νίκο Τροΐρη και Γιώργο Τσιώμη, οι οποίοι τα “βρήκαν” με τη διοίκηση και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, από το υπάρχον ρόστερ της.

Ειδικότερα, την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας μας, κατά αλφαβητική σειρά, ο Γιώργος Οικονόμου, ο Νίκος Τροίρης και ο Γιώργος Τσιώμης.

Οι παραπάνω παίκτες ξεχωρίζουν, τόσο για τις ικανότητές τους ως ποδοσφαιριστές, όσο και για το ήθος τους. Ειμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουν και πάλι τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της επόμενης χρονιάς. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας τους εύχεται άλλη μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ταυτόχρονα, η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαγδάρη, καθώς ο τελευταίος δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης. Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας ευχαριστεί το Βασίλη για την παρουσία του στην ομάδα μας τη φετινή χρονιά και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ομάδα μας συνεχίζει τις συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει προφορικά με έμπειρους παίκτες, εντός και εκτός νόμου. Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected