Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Γιαννίκογλου, ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης

Έπειτα από έναν χρόνο που ανήκε στην ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να καταγράψει κάποια επίσημη συμμετοχή, ο Μάκης Γιαννίκογλου αποχωρεί από τον “δικέφαλο”.

Ο 26χρονος Καβαλιώτης πορτιέρο είχε μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Γιαννίκογλου είχε έρθει ως τρίτος, πίσω από Τσιντώτα, Μπάρκα με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα χρόνο μετά αποχωρεί καθώς θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, από τη στιγμή δε που απομένουν μονάχα τα τυπικά για ν’ ανακοινώσει η Ένωση την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Μάκη Γιαννίκογλου, τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα τη σεζόν 2018-19 και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γιαννίκογλου δήλωσε ότι “ήταν τιμή μου που υπήρξα μέλος της ΑΕΚ, ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνεργάστηκα και θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα”».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected