Κατηγορίες
Αθλήματα

Παραμένει στον πάγκο ο Σάκης Βαλαβάνης

Προπονητής της Δράμας 1986, θα είναι για άλλη μία χρονιά ο Σάκης Βαλαβάνης.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «ο σύλλογος επιβραβεύοντας τον Δραμινό τεχνικό για την καταπληκτική πορεία της ομάδας στην Handball Premier τον εμπιστεύεται και την νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, η ομάδα έκανε την πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Δραμινού αλλά και του Περιφερειακού Handball και οφείλει πολλά στον προπονητή που βγήκε από τα σπλάχνα του Δραμινού Handball.

Ο νεαρός τεχνικός είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα την χειροσφαίριση, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό και για έξι χρόνια ήταν προπονητής στα ηλικιακά τμήματα του ΔΡΑΜΑ 1986. Είναι προπονητής στο ανδρικό τμήμα από το 2017. Επίσης ήταν παίκτης πολλών Δραμινών ομάδων, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Πανσερραϊκό, και τα τελευταία 4 αγωνιστικά του χρόνια στην ομάδα που τώρα προπονεί. Συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο θα είναι οι πρώην προπονητές του συλλόγου Σάββας Δεμερτζίδης και Θόδωρος Τογανίδης. Ο Σάββας Δεμερτζίδης εκτός των αρμοδιοτήτων του στο ανδρικό τμήμα θα είναι και τεχνικός υπεύθυνος λειτουργίας των αναπτυξιακών τμημάτων. Ο σύλλογος αναζητά και γυμναστή για την φυσικήκατάσταση των αθλητών που θα πλαισιώσει το τεχνικό team ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των προπονητών που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αναπτυξιακά τμήματα.

Ο Σάκης Βαλαβάνης για την παραμονή του στην ομάδα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί για μια ακόμη χρονιά θα μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μας οι οποίοι με την μεγάλη προσπάθειά τους αλλά κυρίως με το ήθος τους ήταν οι στυλοβάτες της περυσινής πορείας και έκαναν πιο εύκολο το έργο μας. Στον σύλλογό μας το αύριο μας θέλει πάντα πιο ψηλά. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό τον στόχο και έτσι να δώσουμε χαρά κυρίως στα νέα παιδιά που αθλούνται στον σύλλογό μας αλλά και στους φιλάθλους μας που τους καλώ ακόμη μια χρονιά να είναι δίπλα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected