Κατηγορίες
Basket

Συνεχίζει με Κωστόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο στόχαστρο ο Σωτήρης Ντόβας

Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα κάνει μπασκετικά άλματα τα τελευταία χρόνια, και έτσι μετά την πρώτη του φορά σε Εθνικές κατηγορίες την σεζόν που μας άφησε, θα βρεθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική, έχοντας για μια ακόμη φορά υψηλούς στόχους.

Αρχικά προτίθεται να κρατήσει στον πάγκο του, τον άνθρωπο που τον έφερε στην Β’ Εθνική, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θωμά Κωστόπουλο. Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 34χρονος εκ Θεσσαλονίκης προπονητής διετέλεσε στο παρελθόν Βοηθός προπονητή στο Πανόραμα, στο ICBS, στον Άρη Θεσσαλονίκης, στην Δόξα Λευκάδας και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εργαστεί και ως πρώτος προπονητής στον «γηραιό», όταν αυτός κατέκτησε την άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2, ενώ διετέλεσε μέλος του προπονητικού τιμ του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Εκτός από τον προπονητή του, η ομάδα της Ηπείρου έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σωτήρη Ντόβα, δηλαδή έναν παίκτη που αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στην Α2 με τον Χαρίλαο Τρικούπη, έχοντας με την ομάδα του Μεσολογγίου, 5,1 ασίστ, 2.2 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Ο 30χρονος γκαρντ ενσωματώθηκε την περσινή σεζόν στον Χαρίλαο Τρικούπη, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Διόσκουρους και Ηρακλή Κοζάνης, σε Αγρίνιο, Αρκαδικό, Φίλιππο Βέροιας και Μελίκη.

Επίσης, στους Γιαννιώτες αρέσει και 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Κώστας Νίκας, ο οποίος αγωνίστηκε την σεζόν που μας άφησε στην Β’ Εθνική με τον Φαίακα Κέρκυρας, έχοντας 5,9 πόντους, 11 εύστοχα τρίποντα σε 19 συμμετοχές. Τα προηγούμενα χρόνια ο Νίκας αγωνίζονταν στη Νικόπολη Πρέβεζας, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Άμιλλα Περιστερίου, Άρη Πετρούπολης και Ίριδας Πετρούπολης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected