Κατηγορίες
Basket

Break του Περιστερίου στην ΑΕΚ!

Ένα μεγάλο τρίποντο του Γκρέι χάρισε στο Περιστέρι τη σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί της απογοητευμένης και απογοητευτικής ΑΕΚ (67-66) και το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα ότι θα κατακτήσει την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έκανε το break με το καλημέρα στη σειρά του μικρού τελικού.

Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Σαντ Ρος, Λαρεντζάκη, ενώ ο Λούκα Μπάνκι δεν χρησιμποιήσε ουτε για ένα δευτερόλεπτο τον Χάντερ. Η σειρά μετακομίζει την Τρίτη στο Περιστέρι για το δεύτερο παιχνίδι, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το ότι ο ΟΑΚΑ ήταν άδειο και παγωμένο και παρόλο που δεν είχαν περάσει ούτε 48 ώρες καλά καλά από τον ψυχοφθόρο αγώνα με τον Προμηθέα, η ΑΕΚ μπήκε με αρκετά διάθεση στο παιχνίδι. Ίσως βοήθησε σε αυτό το ότι ο Λούκα Μπάνκι επέλεξε ένα σχήμα με παίκτες που ήταν κατά κύριο λόγο δεύτερες επιλογές του φέτος (Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Εμπάκουε) και είχαν λίγο παραπάνω κίνητρο να παίξουν μπάσκετ. Το Περιστέρι από την άλλη έδειχνε… σκουριασμένο από την πολυήμερη αποχή, δεν είχαν ούτε οι δικοί του παίκτες ιδιαίτερο κίνητρο και σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε τα βασικά.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected