Κατηγορίες
Αθλήματα

Super deal για την ΑΕΚ με Nacho Florido!

Μεταγραφικό «μπαμ» για την ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr!

H «Ένωση» ενισχύεται σημαντικά με τον Νάτσο Μόγια Φλορίδο, ο οποίος συμφώνησε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός που είναι 30 ετών (γεννημένος στη Μάλαγα στις 3 Νοεμβρίου 1988) και έχει ύψος 1,88 μ., αγωνιζόταν στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική Σούπερ Λίγκα της Πολωνίας (5o πρωτάθλημα στο ranking της EHF) με την φανέλα της πανίσχυρης Βίσλα Πλοκ (Νο 14 στην Ευρώπη).

Με την Βίσλα αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, τόσο στον τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στην Κίελτσε, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώνοντας 23 γκολ σε 14 παιχνίδια.

Σύμφωνα μάλιστα με την μεγαλύτερη αθλητική ιστοσελίδα της χώρας (sportowefakty.pl) ήταν από τους αθλητές που ήθελε να κρατήσει στην ο Ισπανός τεχνικός Τσάβι Σαμπάτε, ωστόσο το περιορισμένο μπάτζετ για την νέα σεζόν δεν του το επέτρεψε.

Ο Φλορίδο έχει σημειώσει 546 γκολ στην Λίγκα Ασομπάλ της Ισπανίας με την φανέλα της Πουέντε Ζενίλ την πενταετία 2013-2018, ενώ παλαιότερα πέρασε και από το Ρουμανικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος σε Μπακάου και CSM Βουκουρεστίου.

Επιπροσθέτως ο Ισπανός που διακρίνεται για την οργάνωση του παιχνιδιού έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected