Αθλήματα

Στη Δράμα για δεύτερη σεζόν ο Γουργούμης

Για μια ακόμη χρονιά θα υπερασπίζεται την εστία της Δράμα 1986 ο έμπειρος τερματοφύλακας Κώστας Γουργούμης.

Ο αθλητής που αγαπήθηκε από όλη την ομάδα πρόσφερε τα μέγιστα στην περυσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας. Με τον επαγγελματισμό του και την συμπεριφορά του κέρδισε την εκτίμηση των Δραμινών.

Μεγάλη και η προσφορά του στους τερματοφύλακες ανάπτυξης του συλλόγου. Το πολύχρονο βιογραφικό του λαμπρό, αφού αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Handball Premier έχει κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε Βέλγιο, Τουρκία αλλά και στην εθνική ανδρών.

Ο έμπειρος αθλητής δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τον επόμενο χρόνο στην ομάδα της Δράμας 1986. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Η συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου ήταν άψογη. Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι ένα βήμα πιο ψηλά».

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Θόδωρος Τογανίδης δήλωσε: «Δεν τον ήθελε μόνο όλη η ομάδα αλλά όλη η πόλη και κυρίως οι αθλητές των αναπτυξιακών μας τμημάτων. Έπρεπε να βρούμε λύσεις να τον κρατήσουμε. Το κάναμε ξεπερνώντας τα όρια μας. Είναι ξεχωριστός αθλητής, φιλόδοξος και μας ταιριάζει. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να γίνει η μεταγραφή. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και το καινούργιο μας Roster το οποίο μαζί με τους ικανότατους προπονητές μας θέλουμε να μας οδηγήσουν ψηλότερα. Έχουμε πολλούς φιλάθλους και είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σοβαρά και σκληρά με σκυμμένο το κεφάλι για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Όλοι θέλουμε να πάμε ψηλότερα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected