Κατηγορίες
Super League 1

Αποχωρεί από τον Άρη ο Μπάμπης Παυλίδης

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Μπάμπης Παυλίδης αποχωρεί από τον Άρη.

Ο 28χρονος μέσος με καταγωγή από την Πέλλα αγωνίστηκε μεν σε 4 παιχνίδια φέτος, ωστόσο είχε σημαντική συμβολή στην πορεία των “κιτρίνων” τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του :

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Παυλίδη.

Μπάμπη Παυλίδη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας αυτά τα τέσσερα χρόνια και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου».

Ο Έλληνας μέσος με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πριν τέσσερα χρόνια ήρθα ξένος και βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Και όπως όλες οι οικογένειες, ζήσαμε καλές και άσχημες στιγμές. Τις ζήσαμε όμως μαζί και ήταν τιμή μου που έβαλα ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση. Δεν έκρυψα ποτέ tα αισθήματα μου για την ομάδα. Και δεν θα τα κρύψω ούτε τώρα, που η επόμενη μέρα θα μας βρει να ακολουθούμε χωριστούς δρόμους.

Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα. Επιβράβευση για την προσπάθεια μου και απάντηση σε αυτούς που ίσως να μην με πίστεψαν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ μπροστά σας και καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να δούμε τον Άρη όπως τον θέλουμε.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας από εσάς».

Θυμίζουμε ότι στις 3 Ιουλίου του 2018, Άρης και Παυλίδης είχαν υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας όμως τελικά αποφάσισαν να λύσουν «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο τους.

Κι αυτό καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανεβάσει πολύ την ποιότητά της, συνεπώς ο Παυλιδης δεν έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με τον Άρη τόσο στη Football League όσο και στην

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected