Γ Εθνική / Τοπικά

Deal με Κωτσιόπουλο, επιστρέφει ο Παπαϊωάννου

Τη συμφωνία της με τον Νέστορα Κωτσιόπουλο ανακοίνωσε η ΑΕ Καρίτσας, που κρατά σταδιακά τον βασικό κορμό της ομάδας.

Παράλληλα, έκανε γνωστή την επιστροφή του 17χρονου μεσοεπιθετικού, Θανάση Παπαϊωάννου ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός στον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Αναλυτικά :

“H Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Νέστορα Κωτσιόπουλο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, με πολλές παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας και την επόμενη χρονιά.

Η ποδοσφαιρική αξία και το ήθος του Νέστορα είναι γνωστά στο Πιερικό ποδόσφαιρο. Ο παραπάνω ποδοσφαιριστής, μαζί με το Δημητρίου, θα θωρακίσουν την αμυντική γραμμή της Α.Ε. Καρίτσας και αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα πιο έμπειρα και αξιόπιστα αμυντικά δίδυμα της Γ΄ Εθνικής.

Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά, η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την επιστροφή του Θανάση Παπαϊωάννου στην ομάδα. Ο 17χρονος ταλαντούχος γηγενής μεσοεπιθετικός, που τα δύο τελευταία χρόνια ξεχώρισε στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, όπου αγωνίστηκε δανεικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, προκειμένου να συμβάλλει και αυτός στην επίτευξη των υψηλών στόχων της επόμενης χρονιάς.

Η Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στο Νέστορα και στο Θανάση υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected