Κατηγορίες
Basket

Τέλος ο Ζαφειρούδης από τη ΧΑΝΘ

Η ΧΑΝΘ κέρδισε τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν με την πορεία της στη Β’ Εθνική, με δεδομένο πως βρέθηκε στην κατηγορία στο παρά ένα και μετά τις ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα στην Α2.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος και όχι μόνο δεν κινδύνεψαν, αλλά έφτασαν και πολύ κοντά στα μπαράζ κατάταξης.

Όπως αναφέρει το basketblog, η ομάδα της Αδελφότητας ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή προπονητικά, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιώργου Ζαφειρούδη και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διεύθυνση Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ευχαριστεί θερμά τους προπονητές καλαθοσφαίρισης Γιώργο Ζαφειρούδη, Θόδωρο Αστεριάδη, Τάσο Τζιόμαλο και Παναγιώτη Τζιβάνη για την αρμονική συνεργασία και συνεισφορά τους στα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Αδελφότητας. Η συμβολή τους στην πετυχημένη πορεία των ομάδων μας (αντρικό, εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) ήταν καθοριστική! Θα έχουν πάντα μια θέση στην οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Έως την Παρασκευή 21/6 θα ανακοινωθεί το πλήρες προπονητικό τιμ του τμήματος μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. για την νέα αγωνιστική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected