Κατηγορίες
Basket

Η Κύμη συζητά να παραχωρήσει στο Λαύριο τη θέση της στο πρωτάθλημα!

Κύμη και Λαύριο βρίσκονται σε συζητήσεις για τη θέση στη Basket League, που οι Ευβοιώτες εξασφάλισαν τη τελευταία αγωνιστική! Όλες οι λεπτομέρειες μία ιδιαίτερης περίπτωσης.

Η Κύμη είχε ουσιαστικά υποβιβαστεί πριν τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όμως, η απόφαση του Παναθηναϊκού να μην αγωνιστεί στο μεταξύ τους ματς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, έδωσε μία ανέλπιστη νίκη -έστω και στα χαρτιά- στην ομάδα της Κύμης, με το Λαύριο να είναι τελικά εκείνο που υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία.

Σύμφωνα όμως με το gazzetta.gr, η Κύμη ενδεχομένως να… παραχωρήσει τη θέση της στο Λαύριο, με τις δύο ΚΑΕ να βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η διοίκηση του Λαυρίου ενδιαφέρεται να εξαγοράσει τη θέση της Κύμης, με τον Πρόεδρο της τελευταίας, τον Αλέξανδρο Θεοδώρου να έχει ξεκαθαρίσει πως η πολιτική πλέον είναι η προτεραιότητά του, την ώρα που το μπάσκετ βγαίνει σταδιακά από τα προσωπικά πλάνα του.

Και μπορεί οι ομάδες της Basket League να αποφάσισαν αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, δηλαδή 16 από 14 ομάδες, όμως η τροπολογία δεν πέρασε στη Βουλή, η οποία διαλύθηκε πριν λίγες ημέρες, ενόψει των εθνικών εκλογών στις 7/7. Επομένως, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν και μέχρι να επισημοποιηθεί κάποια απόφαση, όλα είναι ρευστά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected