Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών…Part II στη Θύελλα!

Μπορεί να ανακοίνωσε πρόσφατα μία…ντουζίνα ανανεώσεις, η Θύελλα Ραφήνας όμως δεν σταματά εδώ!

Πριν λίγη ώρα έκανε γνωστή την παραμονή πέντε ακόμη ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τους Κατσικάτσο (φωτ), Σουλτανίδη, Μπουντάκη, Μαργέτη και Σαντίκου.

Αναλυτικά :

“Συνεχίζονται οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στους «Λιγνιτωρύχους» , αφού μετά το «βαρύ πυροβολικό» την τιμητική τους είχαν και οι μικρότεροι ποδοσφαιριστές Νίκος Κατσικάτσος, Δημήτρης Σουλτανίδης, Κωνσταντίνος Μπουντάκης, Δήμος Μαργέτης και ο Άγγελος Sadiku.

Πέντε παιδιά που ο μέσος όρος ηλικίας τους δεν υπερβαίνει τα 21 έτη. Εξαιρετικοί χαρακτήρες, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Συνέβαλλαν τα μέγιστα και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Κάποιες φορές βασικοί, άλλες πάλι αναπληρωματικοί. Κατάφεραν μέσα από τις συμμετοχές τους να κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τόσο των προπονητών τους όσο και των φίλων της ομάδας.

Και σημειώστε ότι οι 4 από τους 5 σημείωσαν το 1/3 των γκολ της περσινής χρονιάς!!!

Να είστε καλά! Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές!

Έπεται συνέχεια…. με τα παιδιά από την Ακαδημία που θα στελεχώσουν το τμήμα των ανδρών, ενώ η διοίκηση των «Λιγνιτωρύχων» βρίσκεται στην αναζήτηση 3-4 ποδοσφαιριστών που θα ολοκληρώσουν το παζλ του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected