Αθλήματα

Μπαράζ ανανεώσεων στον Άρη Νίκαιας

Στις πρώτες του κινήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε ο Άρης Νίκαιας καθώς ήρθε σε συμφωνία για ανανέωση συνεργασίας με τέσσερις αθλητές.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, πρόκειται για τους Λαδάκη, Μιμίκο, Ασβεστά και Γιώργο Μελετάκο, οι οποίοι θα ενισχύσουν και τη νλεα χρονιά την προσπάθεια του Άρη που στόχο έχει να κάνει ένα καλύτερο αγωνιστικό βήμα σε σχέση με την φετινή χρονιά όπου έκοψε τελευταίος το νήμα της παραμονής.

Ο Γιώργος Μελετάκος θα είναι στον Άρη Νίκαιας για 3η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην άνοδο και παραμονή της ομάδας στην Α1, στην περσινή χρονιά είχε 82 τέρματα σε 26 συμμετοχές.

Ο Μανώλης Λαδάκης έχει 76 συμμετοχές με 76 τέρματα, ο Κώστας Μιμίκος 40 τέρματα σε 28 συμμετοχές και ο Στέλιος Ασβεστάς, ο οποίος ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο και σε 17 συμμετοχές πέτυχε 40 τέρματα.

Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και με άλλους αθλητές για να ανταποκριθεί η ομάδα με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις της Handball Premier για την περίδοδο 2019-20.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected