Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίκτης του Άρη ο Fabian Ehmann!

Ο Άρης έκλεισε τον 21χρονο Αυστριακό τερματοφύλακα Φαμπιάν Εμάν, ο οποίος ανήκε στη Στουρμ Γκρατς και έπαιζε πέρυσι ως δανεικός στην Κάπφενμπεργκ. Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο Άρης αναζητούσε τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον βασικό Χουλιάν Κουέστα. Σύμφωνα με το Sport24, αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Φαμπιάν Εμάν, ο οποίος είναι γεννημένος στις 28 Αυγούστου 1998, στο Γκρατς της Αυστρίας. Έχει ύψος 1.89 και έχει αγωνιστεί μία φορά με την U20 της χώρας του. Ο Εμάν μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στην Κάπφενμπεργκ, ομάδα δεύτερη κατηγορίας Αυστρίας (29 συμμετοχές).

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο 21χρονος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας. Εκτός από την U20 της Αυστρίας, ο Εμάν έχει παίξει και στα τμήματα U17, U18 και U19.

Οι “κίτρινοι” εξακολουθούν από εκεί και πέρα να κυνηγούν δύο κεντρικούς αμυντικούς και φυσικά εξτρέμ (Ντανιέλ Μαντσίνι). Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του 31χρονου Νιγηριανού στράικερ, Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος εφόσον περάσει επιτυχώς από εργομετρικά τεστ, τότε θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο στο οποίο έχει συμφωνήσει με τον Άρη (πάνω από 500.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected