Γ Εθνική / Τοπικά

Εβδομάδα εξελίξεων στον Διαγόρα

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινά για τον Διαγόρα Ρόδου.

Όπως αναφέρει το xxsports, η υπόθεση της δημιουργίας της ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905, έχει ανατεθεί ήδη σε γνωστό συμβολαιογράφο της πόλης, ο οποίος έχει κινήσει ήδη την διαδικασία, προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του γηραιού.

Παράλληλα ο γηραιός περιμένει την ανακοίνωση της ημερομηνίας της έναρξης του πρωταθλήματος της football league, προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα, που όπως έχει ήδη ειπωθεί, θα γίνει εκτός Ρόδου και πολύ πιθανόν σε αθλητικό κέντρο της Στερεάς Ελλάδας και πιθανόν στο Καρπενήσι.

Παράλληλα όπως ειπώθηκε σχετικά, ο γηραιός ανεξάρτητα από την ημερομηνία αναμένεται να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς γύρω στα τέλη του Ιουλίου.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θεωρεί πως, η προετοιμασία θα πρέπει να ξεκινήσει οκτώ εβδομάδες πριν από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει φυσικά και η μεταγραφική περίοδος και ο σχεδιασμός για την νέα περίοδο,αλλά κι ο προγραμματισμός των φιλικών παιχνιδιών.Ειναι πολύ πιθανόν ο Διαγόρας να δώσει φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected