Football League

Δύο αποχωρήσεις από τον Βόλο

Τέλος στη συνεργασία του με τον Βόλο για τον Αριστείδη Κόκκορη που βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο 20χρονος εξτρέμ, που αποκτήθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας τον περασμένο Γενάρη έλυσε τη συνεργασία του με τον Βόλο ΝΠΣ παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια.

Πλέον, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ενώ σημειώνεται πως πριν από τους πρωταθλητές της περσινής Φούτμπολ Λιγκ αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό αλλά και στον Παναιγιάλειο. Με τον Βόλο ΝΠΣ κατέγραψε συνολικά στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν έξι συμμετοχές, πέτυχαίνοντας μάλιστα δύο τέρματα.

Αποχωρεί και ο Καραγκιολίδης

Τον επόμενο σταθμό του αναζητά ο Φώτης Καραγκιολίδης ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χουάν Φεράντο για την νέα σεζόν.

Μπορεί στον Βόλο το τελευταίο χρονικό διάστημα να προχωρά το κομμάτι των μεταγραφών, εκτός όμως από αυτό εξελίξεις υπάρχουν και σε αυτό των αποδεσμεύσεων καθώς ο Φώτης Καραγκιολίδης δεν θα βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας την νέα σεζόν.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του μήνα, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» Χουάν Φεράντο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με συνέπεια ο ίδιος να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected