Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει ο Κόντι, αποχωρεί ο Διαμαντής

Έντονοι ρυθμοί στον σχεδιασμό του Πανθηραϊκού, με τη διοίκηση του καθημερινά να δείχνει ότι θέλει να κλείσει άμεσα όλα τα ζητήματα για να προχωρήσει ο προγραμματισμός βάσει των εισηγήσεων που έχουν γίνει από τον προπονητή, Γιάννη Σιλεβίστα.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, μετά τις ανανεώσεις των Γιώργου Παληγεώργου, Στέλιου Γκίκα, Ανδρέα Χούσα, Στάθη Λούκα, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα όνομα στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν στη Σαντορίνη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιάννη Κόντι που τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Η παρουσία του πέρυσι στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο ήταν καταλυτικό με τον Πανθηραϊκό να βλέπει στο πρόσωπο του ικανότατου άσου, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και να δώσει πράγματα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Κόντι ήρθε πέρυσι τον Ιούνιο στον Πανθηραϊκό από τον Αστέρα Βλαχιώτη και βοήθησε σημαντικά τους νεαρούς παίκτες της ομάδας με την εμπειρία του, αλλά και το σύλλογο με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Να σημειωθεί ότι ο Κόντι σε 22 ματς με τα χρώματα του Πανθηραϊκού στον 7ο όμιλο βρήκε δίχτυα πέντε φορές.

Αποχωρεί ο Διαμαντής

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στον Πανθηραϊκό, τερματίζοντας στην 3η θέση και κατακτώντας το Κύπελλο Κυκλάδων, ήρθε η ώρα του Ηλία Διαμαντή, να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ο έμπειρος πορτιέρο που είχε αποκτηθεί την περσινή καλοκαιρινή περίοδο δεν θα είναι κάτοικος Σαντορίνης τη νέα χρονιά, με τον ίδιο να πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν κάτω από τα γκολ ποστ της ομάδας.

Με θητεία σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας ο Διαμαντής αποχαιρετάει μέσω δήλωσης του το σωματείο υπογραμμίζοντας τα εξής: «Ήρθαν σαν φίλος και φεύγω σαν φίλος. Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες και κόσμο. Εύχομαι στον Πανθηραϊκό καλή πορεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαμαντής προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν όπου πραγματοποίησε 19 ματς με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected