Κατηγορίες
Football League

Αρνητική εξέλιξη με Ζιούλη

Μία σημαντική απώλεια προκύπτει στην αμυντική γραμμή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με την αποχώρηση του Άγγελου Ζιούλη.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο 24χρονος αμυντικός, που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα δύο χρόνια παρουσίας του στα Χανιά, δεν αποδέχτηκε την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του και εξετάζει τις προτάσεις που έχει για τη συνέχιση της καριέρας του.

Ο Ζιούλης με τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού έδειξε ότι πρόκειται για ικανότατο αμυντικό. Η πρώτη του σεζόν ήταν εξαιρετική και συνδυάστηκε με την εκπληκτική πορεία της ομάδας, η οποία παρά το νεανικότατο ρόστερ που διέθετε τερμάτισε στην 4η θέση. Στο πρωτάθλημα συμμετείχε σε 30 παιχνίδια και στο κύπελλο σε 2.

Την περασμένη σεζόν διεκδίκησε το “όσκαρ ατυχίας”, αφού δύο σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Αρχικά υπέστη κάταγμα στο κεφάλι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό και στη συνέχεια κάταγμα στα πλευρά στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο! Παρ’ όλα αυτά πρόλαβε να καταγράψει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο κύπελλο, όπου και σημείωσε 1 γκολ (απέναντι στον ΟΦΙ), το οποίο ήταν και το πρώτο σε επαγγελματικό επίπεδο στην καριέρα του.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι σημαντικό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, πέραν του Βαγγέλη Ανδρέου που ήδη έχει ανακοινωθεί, οι οποίες αναμένεται να “προχωρήσουν” το προσεχές διάστημα. Εκτός του Ζιούλη υπενθυμίζεται ότι στις θέσεις των στόπερ δεν βρίσκεται πλέον ούτε ο Μανώλης Φαζός που επέστρεψε από δανεισμό στον ΟΦΗ, από τον οποίο όμως έμεινε ελεύθερος, ενώ δεν υπάρχουν “σημάδια” παραμονής ούτε για τον Αλί Σισέ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected