Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Η πέμπτη μεταγραφή της ΑΕΚ!

Μέχρι σήμερα η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς, του Γιώργου Αθανασιάδη, του Παουλίνιο, ενώ έχει «κλείσει» και τον Μίλος Ντέλετιτς.

Όπως αναφέρει το Sportime, η Ένωση είναι έτοιμη και για την 5η κίνηση του καλοκαιριού. Τον Φρανσίσκο Ζεράλδες. Και σύμφωνα με τις σημερινές πληροφορίες τελείωσε το deal της ΑΕΚ με την Σπόρτινγκ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Και αυτό αφορά δανεισμό ενός έτους, δίχως οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν πλέον και από την Πορτογαλία.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο πίεζε εδώ και καιρό για την απόκτηση του. Και η διοίκηση της ΑΕΚ πέτυχε τον βασικό στόχο. Όχι όμως και όσα θα ήθελε με την ρήτρα του 24χρονου. Έτσι, θα προσπαθήσει μέσα στην χρονιά να καταφέρει να ανοίξει πάλι την κουβέντα. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις να κάνεις με την Σπόρτινγκ. Ενα κλαμπ που εκμεταλλεύεται κάθε συμφωνία και είναι σκληρό καρύδι όταν πρόκειται για τα συμφέροντα του.

Όσον αφορά τον Ζεράλδες, αναμένεται στην Αθήνα τις ημέρες κοντά στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στις 27 Ιουνίου. Και τότε θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Έτσι, θα είναι στη διάθεση του κλαμπ από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected