Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έρχεται και δεύτερη συγχώνευση ομάδων της Γ Εθνικής;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Λακωνία, καθώς ΑΕ Πελλάνας και ΑΕ Σπάρτη βρίσκονται σε συζητήσεις για να συγχωνευθούν και να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μια δυνατή ομάδα που θα αντιπροσωπεύει όλο τον νομό Λακωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, οι άνθρωποι των δύο ομάδων βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές έτσι ώστε να επιτευχτεί η συμφωνία. Ως γνωστό η Σπάρτη μετά την πορεία της στη Β΄ Εθνική υποβιβάστηκε και βρίσκεται πλέον στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ η Πελλάνα έκανε μια καλή χρονιά στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Οι πληροφορίες λένε ότι η νέα ομάδα θα έχει το όνομα της Σπάρτης και κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστεί ΑΟ Σπάρτη με το ΑΦΜ φυσικά της Πέλλάνας. Οι εξελίξεις φυσικά είναι ραγδαίες και μετά την λύση της συνεργασίας της Ένωσης Πελλάνας με τον Αλέκο Ματζούνη ο γνωστός και καταξιωμένος προπονητής Κώστας Κλάδης είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τη νέα αυτή ομάδα.

Η περίπτωση της Σπάρτης με την Πελλάνα θυμίζει την περίπτωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και του Ζακυνθιακού τότε που οι κυανοκίτρινοι υποβιβάστηκαν από την Β΄ Εθνική. Και αυτό το τονίζουμε διότι το ΑΦΜ της Σπάρτης έχει οικονομικά βάρη λόγω της ΠΑΕ που έχει δημιουργηθεί. Τις επόμενες ημέρες ίσως να υπάρξουν ακόμα και ανακοινώσεις των δύο πλευρών