Football League - Μεταγραφές

Πήρε και Χρυσοφάκη ο ΟΦΙ, ανανέωσαν τρεις

Μετά τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο ΟΦ Ιεράπετρας προχωρά στη δεύτερη μεταγραφή του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Χρυσοφάκη, τον 29χρονο (18/01/1990) μεσοεπιθετικό με καταγωγή από την Ιεράπετρα, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε σε ΑΣ Ιεράπετρας και ΑΟ Αγίου Νικολάου. Παλαιότερα θήτευσε σε Εργοτέλη και Παναιγιάλειο.

Παράλληλα, η διοίκηση των νεοφώτιστων στη Football League, ήρθε σε συμφωνία με τους Βαγγέλη Αναστασόπουλο, Μούτσα Μπλέντι και Γιώργο Πυθαρούλη οι οποίοι θα συνεχίσουν στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Αλλη μιά μεταγραφή για τον ΟΦΙ σήμερα. Ο γνωστός σε όλους μας Γεραπετρίτης επιθετικός Χρήστος Χρυσοφάκης , μετά από μία διετή περιπλάνηση στον ΑΣΙ και στον ΑΟΑΝ επιστρέφει στην μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του ΟΦΙ.

Ο Χρήστος, ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ μέχρι πριν δύο χρόνια δεν χρειάζεται συστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα από τον ΑΣΙ , έπαιξε στην συνέχεια στον Εργοτέλη και στην super league , στον Παναιγιάλειο και στην football league , στον ΟΦΙ τρία χρόνια όπου κατάκτησε ισάριθμα ντάμπλ , στον ΑΣΙ , στον ΑΟΑΝ και τώρα ξανά επιστροφή στον ΟΦΙ.

Χρήστο ξανά καλώς όρισες στον ΟΦΙ , σου ευχόμαστε σιδερένιος και πολλά γκολ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected