Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δέκα ποδοσφαιριστές ανανέωσαν στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Στην ανανέωση της συνεργασίας με 10 ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια να διατηρηθεί ο βασικός κορμός μετά από μία καλή σεζόν, προχώρησε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Όπως αναφέρει το athlitiko, οι Λευτέρης Βεστάκης (22 συμμ. – 4 γκολ), Χρήστος Παληγεώργος (20 συμμ.), Γιάννης Μποτωνάκης (23 συμμ. – 4 γκολ), Κώστας Βλαχάκης (5 συμμ.), Γιώργος Νικόλτσης (23 συμμ. – 2 γκολ), Κώστας Τσίτας (19 συμμ. – 5 γκολ), Μιχάλης Βαρδάκης (21 συμμ. – 1 γκολ), Νίκος Βασιλάκης (21 συμμ.), Παναγιώτης Λαμπάκης (12 συμμ.) και Βασίλης Μαθιουδάκης (14 συμμ.) θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ :

“Με μεθοδικότητα, οργάνωση και μεγαλύτερη εμπειρία σε σύγκριση με άλλες χρονιές, η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σε συνεργασία με τον προπονητή Αστέριο Θέμελη, προχωρά στο «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σε μία προσπάθεια να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας με την άκρως πετυχημένη περυσινή πορεία, ανακοινώνονται οι ανανεώσεις των εξής δέκα ποδοσφαιριστών:

Βεστάκης
Παληγεώργος
Μποτωνάκης
Βλαχάκης
Νικόλτσης
Τσίτας
Βαρδάκης
Βασιλάκης
Λαμπάκης
Μαθιουδάκης Β.

Το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις του ήδη υπάρχοντος υλικού και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις των μεταγραφών, οι οποίες -κατά τον μεγαλύτερο αριθμό- έχουν κλείσει και θα ισχυροποιήσουν περαιτέρω την ομάδα μας, ανεβάζοντας τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

*σε παρένθεση οι συμμετοχές και τα γκολ της περασμένης σεζόν στη Γ’ Εθνική”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected