Κατηγορίες
Basket

Ο νέος προπονητής της ΧΑΝΘ

Η Διεύθυνση Αθλητισμού της ΧΑΝΘ ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά το νέου τεχνικού team του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης για την σεζόν 2019-20.

Μετά από εισήγηση του Γενικού Αρχηγού, Νίκου Κεραμέα το νέο Τεχνικό Επιτελείο των αγωνιστικών τμημάτων θα απαρτίζεται από τους:

Ιωσήφ Νικολαϊδη (Προπονητής Αντρικής και Εφηβικής ομάδας)

Ιωάννα Καπουσούζη (Βοηθός προπονητή Αντρικής και Εφηβικής ομάδας)

Σωτήρη Κοκκινόπουλο (Προπονητής Παιδικής και Προπαιδικής ομάδας)

Βασίλη Χαραλαμπίδη (Προπονητής της Γυναικείας ομάδας και Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης όλων των αγωνιστικών τμημάτων)

Ο Νίκος Σερέτης συνεχίζει στη ΧΑΝΘ ως Οργανωτικός Υπεύθυνος Αγωνιστικών Τμημάτων και Ακαδημιών

Βιογραφικά:

Ο Ιωσήφ Νικολαϊδης (φωτ. δεξιά) έχει κάνει Διεπιστημονικές σπουδές σε Φυσική αγωγή και Ψυχολογία, (Μount Senario College, Wisconsin). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χ.Α.Ν.Θ. , Άρη, Ε.Α. Λάρισας και Λαύριο. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας Αστέρια, ακολούθως συνεργάσθηκε με την Ακαδημία της GBA αναλαμβάνοντας την Παιδική και την Αντρική ομάδα. Επίσης, υπήρξε προπονητής της Παιδικής ομάδας του Ολυμπιακού όπως και ασίσταντ κόουτς της Εφηβικής ομάδας των ερυθρολεύκων. Πέρσι εργάσθηκε ως προπονητής της αντρικής και εφηβικής ομάδας του Μαντουλίδη,

Η Ιωάννα Καπουσούζη έχει μακρά διαδρομή στον χώρο ως παίκτρια και προπονήτρια. Υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ επίσης αγωνίσθηκε σε Μέγα Αλέξανδρο, Παγκράτι, Ολυμπιακό Βόλου, ΜΕΝΤ, Πανόραμα, Siemens , Άρη. Έχει φορέσει το εθνόσημο Εθνικών ομάδων Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών. Ως προπονήτρια έχει συνεργαστεί με τις ομάδες του Ηφαίστου, του Μέγα Αλέξανδρου, του Άρη, του Ολυμπιακού(τμήματα υποδομής, κορασίδες, νεανίδες ) και του Ηρακλή(γυναίκες, κορασίδες, νεανίδες ).

Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος έχει διατελέσει προπονητής των ομάδων του Μαντουλίδη(εφηβικό παιδικό), Siemens(γυναίκες, νεανίδες ), ΜΕΝΤ(άντρες , έφηβοι), ΠΑΟΔ(έφηβοι , παίδες), Πειραματικό (άντρες), Μέγας Αλέξανδρος (τμήματα υποδομής), Ιωνικός Λαμίας (ασίσταντ κόουτς), Αιγινιακός(άντρες), ΒΑΟ, (άντρες , έφηβοι), ΑΕ Κομοτηνής(άντρες), Λεύκιππος Ξάνθης(άντρες , έφηβοι) και Hoop(παίδες ,έφηβοι).

Επίσης, υπήρξε μέλος του προπονητικού team του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΚΑΣΘ ως κόουτς της Μικτής ΕΚΑΣΘ αγοριών.

Ο Βασίλης Χαραλαμπίδης συνεχίζει για 18η χρονιά στο προπονητικό επιτελείο της Χ.Α.Ν.Θ. , θυμίζουμε ότι στο παρελθόν είχε διατελέσει προπονητής της ΜΕΝΤ(Γυναίκες , Νεάνιδες, Κορασίδες) έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες (πανελλήνιο πρωτάθλημα, πρωτιές σε πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ). Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Ιπποκράτη Κω(Γυναίκες).

Ο Νίκος Σερέτης αγωνίσθηκε στο παρελθόν σε MENT, ICBS, Κιλκίς, Στρατώνι και Χ.Α.Ν.Θ. Ξεκίνησε προπονητικά την σταδιοδρομία του από την Χ.Α.Ν.Θ. το 2011 και η συμβολή του στην Ανάπτυξη των Ακαδημιών της Αδελφότητας κρίνεται σημαντική. Παραμένει στην Χ.Α.Ν.Θ. ως σήμερα με μια μικρή παρένθεση (την σεζόν 2015-16) όταν και εργάσθηκε ως προπονητής στην Γερμανία(σε ομάδα Β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected