Κατηγορίες
Αθλήματα

Τριάδα μεταγραφών για τον Δούκα

Φραγκίσκος Ζαλώνης, Νίκος Τότος και Χρήστος Μπαλάσκας αποτελούν τις πρώτες μεταγραφές του Δούκα ενόψει της Νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, ο 32χρονος πλέι μέικερ Φραγκίσκος Ζαλώνης, γέννημα θρέμμα του Δούκα επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια στον Νηρέα, καθώς όπως τόνισε πείστηκε από το πρότζεκτ του συλλόγου.

«Μπορεί η επιστροφή μου στην Handball Premier να φάνταζε μακρινή υπόθεση όμως τελικά στη ζωή ισχύει πάντα το ποτέ μην λες πότε. Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να μην στηρίξω το όραμα και το πλάνο ανθρώπων που αγαπώ και εκτιμώ. Έτσι λοιπόν, πήρα την απόφαση να επιστρέψω στον Δούκα και να είμαι «παρών» στην επανεκκίνηση που γίνεται στο τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕΔ.

Υπάρχει ένα πρότζεκτ – πρόκληση που με εξιτάρει και για αυτό αποφάσισα να το στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις σαν παίκτης και ελπίζω το ίδιο να ακολουθήσουν και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα. Τι σημαίνει ΑΣΕΔ και Οργανισμός Δούκα για εμένα είναι περιττό να αναλύσω. Είμαι από μικρό παιδί στον Σύλλογο και έχω ζήσει στιγμές οι οποίες είναι χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν που γυρίζω στην ομάδα που ανδρώθηκα και έγραψα τις αθλητικές μου σελίδες και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία. Παράλληλα, θέλω να καλέσω τους φίλους του ΑΣΕΔ και όλους αυτούς που έχουν περάσει από τον Οργανισμό να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται όπως αυτοί νομίζουν και μπορούν. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους συναθλητές στον ΣΑΕΔ για τα δύο υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και παράλληλα τους καλώ να σταθούν στο πλευρό του ΑΣΕΔ και να ενισχύσουν την κάθε κίνηση που γίνεται στο τμήμα του χάντμπολ. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Σύλλογο μας», είπε ο Φραγκίσκος Ζαλώνης.

Ο 20χρονος δεξιός εξτρέμ Νίκος Τότος έρχεται στον Δούκα μετά από μία γεμάτη χρονιά στον Διομήδη Άργους με 63 γκολ σε 23 αγώνες.

“Αποτελεί αγωνιστική πρόκληση για κάθε αθλητή να αγωνίζεται σε μια ομάδα όπως ο Δούκας. Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο το νεανικό ρόστερ και η θέληση όλων να γίνουν καλύτεροι, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και χαίρομαι πολύ που συγκαταλέγομαι στα πλάνα των ανθρώπων του ΑΣΕΔ. Μετά από πολλά χρόνια θα συνεργαστώ και πάλι με τον Κωστή Μπούνα τον οποίο είχα προπονητή στις ηλικιακές κατηγορίες στο Καματερό. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά όμως είμαι έτοιμος για να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατόν ωστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΓΑΣ Καματερού και τον πρόεδρο της Λεωνίδα Ιωάννου που μου επέτρεψαν και φέτος να μπορέσω να αγωνιστώ σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι ο Δούκας”, τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Τότος.

Ο 20χρονος πίβοτ Χρήστος Μπαλάσκας, που ξεκίνησε το χάντμπολ στον ΓΑΣ Κιλκίς, πέρσι φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, ενω τη σεζον 2017-2018 αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα και θα αγωνιστω στον Δούκα. Μια ομάδα με τη δική της ιστορία στο Ελληνικό χάντμπολ, η οποία έχει προετοιμάσει το πλάνο της για τα επόμενα χρόνια επενδύοντας σε νεαρούς αθλητές. Δεν σας κρύβω ότι ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονια και εύχομαι τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να έχουμε υγεία και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας”, είπε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected