Κατηγορίες
Basket

Tο δώρο των Αετών Βέροιας στον Δημήτρη Ιτούδη! (photos)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη περίοδος του Veria Basketball Camp, που διοργανώνει σε ετήσια βάση, ο βετεράνος αθλητής, Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού επιφύλασσε μία έκπληξη στους παρευρισκομένους, καθώς προσκάλεσε στην εκδήλωση του ανοιχτού γηπέδου Εληάς, τον Δημήτρη Ιτούδη!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τις αμέτρητες προσωπικές και ομαδικές διακρίσεις, έδωσε λάμψη στην τελετή λήξης, στην οποία έδωσαν το παρών και οι τρεις ομάδες μπάσκετ της πόλης.

Από τους Αετούς Βέροιας, αθλητές του των οποίων συμμετέχουν για πρώτη φορά στο Camp, το παρών έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σίμος Γαβριηλίδης, ο οποίος με τη συνοδεία του γιου του και αθλητή του ανδρικού τμήματος, Αργύρη παρέδωσε συμβολικό δώρο στον Δημήτρη Ιτούδη.

Αυτό περιελάμβανε μία φιάλη κρασί παραγωγής από την πλούσια και εύφορη γη της περιοχής μας αλλά και μία φανέλα της ομάδας, με την οποία και φωτογραφήθηκε.

Η διοίκηση των Αετών συγχαίρει τον Κώστα Τσαρτσαρή και όλους τους επιτελείς του Camp για την άψογη οργάνωση και τους εύχεται καλή επιτυχία και στη δεύτερη περίοδο που ακολουθεί σύντομα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected