Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καρέ «κιτρινόμαυρων» ανανεώσεων!

Δημιουργία ομάδας με ταυτότητα, που έπαιξε κατά πολλούς το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρσι όμως δεν ανταμείφθηκε.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, όταν μια ομάδα σαν το επίπεδο του Ηλυσιακού τερματίζει στην 3η θέση δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη.

Μην ξεχνάμε ότι η διοίκηση τα τελευταια δυο χρόνια έχουν κατορθώσει να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας η οποία ήταν πρωταγωνίστρια και κοίταξε συλλόγους-μεγαθήρια με υψηλότερο μπάτζετ στα μάτια, πραγματοποιώντας μάλιστα απέναντι τους σπουδαίες εμφανίσεις.

Ως εκ τούτου η σεζόν ήταν θετική κατά κύριο λόγο και παρότι ο σχεδιασμός αργούσε να ξεκινήσει για τη νέα χρονιά, οι ιθύνοντες της ομάδας σήκωσαν… μανίκια από σήμερα για τα καλά.

Αφού στη γενική συνέλευση των προηγούμενων ημερών εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, σήμερα ξεκίνησε το θέμα των ανανεώσεων.

Συγκεκριμένα, από το κατώφλι της διοίκησης πέρασαν αρκετοί παίκτες και υπέγραψαν συμφωνητικό συνεργασίας ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με το… καμάρι του Ζωγράφου.

Ο αρχηγός και αμυντικός μέσος Σταύρος Αμανατίδης (φωτ) ήταν το πρόσωπο που ανανέωσε τη συνεργασία του αποτελώντας σημαία της ομάδας τα τελευταία δέκα χρόνια μια διάλειμμα ενός έτους.

Το άλλο όνομα ήταν ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο «Πάντσο», που μετράει με τον Ηλυσιακό 65 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική τα βρήκε σε όλα και ανανέωσε με τη σειρά του τη συνεργασία με την ομάδα των Ιλισίων.

Σειρά είχαν στη συνέχεια ο τερματοφύλακας, Κώστας Κοντοπίδης και ο Κύπριος αμυντικός Ζήνων Στυλιανού που έπαιξε τρεις φορές την τελευταία σεζόν.