Κατηγορίες
Basket

Παίρνει Καμάρα το Αγρίνιο, όλα πιθανά για την άνοδο στην Α2!

Το Αγρίνιο μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Α2, χάνοντας το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ για ένα καλάθι στον τελευταίο αγώνα, όμως τα όνειρα δεν σταματούν για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Με δεδομένο πως σε περίπτωση που προχωρήσει η συγχώνευση Λαυρίου και Χολαργού, θα ανοίξει μία θέση στην Α2, η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου κοιτάζει στη… γωνία, μιας και αν δεν δεχθεί τη θέση ο Τρίτων, τότε βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Ήδη στο Αγρίνιο θέλουν να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει είτε στην Α2 είτε στη Β’ Εθνική και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ένας παίκτης που εξετάζεται σοβαρά είναι ο Νίκος Καμάρας. Ο Καμάρας είναι 22 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία τόσο στο “3” όσο και στο “4”. Έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Μαντουλίδη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα έχοντας 9,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Ο Καμάρας αρέσει αρκετά Αγρίνιο, με τις συζητήσεις να είσαι σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, η οποία θα είναι και η πρώτη του φετινού καλοκαιριού για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected