Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Ηγεμονικό” συμβόλαιο της Persepolis στον Τάκη Λεμονή!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιράν, ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στο στόχαστρο της Περσέπολις, η οποία μάλιστα του προσφέρει «ηγεμονικό» συμβόλαιο. Ήδη σε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας ο Έλληνας τεχνικός.

Πριν από μερικές μέρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, ο Τάκης Λεμονής δήλωσε ξεκάθαρα πως ο στόχος του είναι ομάδα στο εξωτερικό, εκφράζοντας μάλιστα την πίστη του ότι σύντομα θα έχει καλά νέα.

Τα… νέα αυτά, είναι πιθανόν να προέρχονται από το Ιράν! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περσία, η Περσέπολις, πρωταθλήτρια στη χώρα τον έχει ψηλά στη λίστα για την τεχνική της ηγεσία και μάλιστα βρίσκεται ήδη σε επαφές μαζί του!

O έμπειρος τεχνικός έχει δουλέψει στην Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας (την οποία πλέον κοουτσάρει ο Μπεσνίκ Χάσι), παίρνοντας εμπειρία από το εξωτερικό και όπως αναφέρουν οι Ιρανοί, η Περσέπολις είναι πιθανόν να δώσει συμβόλαιο μέχρι 500.000 ευρώ.

Αναμφίβολα, είναι μια προοπτική που δεν αφήνει αδιάφορο τον Λεμονή, πόσω μάλλον από τη στιγμή που πρόκειται για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η Περσέπολις προέρχεται από την κατάκτηση τριών διαδοχικών πρωταθλημάτων, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 12 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού είχε ακουστεί και στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα για τον πάγκο των Ισμαίλι και Ζάμαλεκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected