Κατηγορίες
Γενικά

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του Γιάννη Κιάκου!

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κιάκος!

Ο 21χρονος (14/02/1998) ακραίος αμυντικός αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο στη Γ Εθνική με τη φανέλα των ΑΣ Μετέωρα, ενώ παλαιότερα θήτευσε στις γερμανικές SpVgg Bayreuth, Würzburger Kickers II και FSV Erlangen-Bruck.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κιάκου. Ο γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1998 παίκτης, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον ΑΣ Μετεώρων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έχει γεννηθεί στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα Κ19 της Ερλάνγκεν. Ακολούθως αγωνίστηκε στις Βουρτζ (Κ19), Βουρτζμπούργκερ (Κ19) και Μπαϊρόιτ (Κ19), πριν έρθει στην Ελλάδα για τον ΑΣ Μετέωρα.

Ο Γιάννης Κιάκος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 και γίνεται ο τρίτος παίκτης που εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την φετινή περίοδο, μετά τους Γιάννη Παπανικολάου (που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και υπέγραψε μέχρι το 2022) και τον Οδυσσέα Λυμπεράκη (ο οποίος επίσης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή μέχρι το 2023).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected