Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει και ο Λαγδάρης στην Καρίτσα, αποκτήθηκε ο Γαλάνης

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ με την ΑΕ Καρίτσας, παραμένει και τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον 24χρονο (31/01/1995) ακραίο αμυντικό, Βασίλη Λαγδάρη ο οποίος θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στους “κιτρινόμαυρους” ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, Διαγόρα Σεβαστής, Πύδνα Κίτρους, Βατανιακό και στα τμήματα υποδομής του Πιερικού.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου (19/12/1998) τερματοφύλακα Γιάννη Γαλάνη, που ξεχώρισε πέρσι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας με τα χρώματα της Ακαδημίας Πλαταμώνα.

Αναλυτικά :

“H Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Λαγδάρη.

Η ποδοσφαιρική αξία και το ήθος του Βασίλη είναι γνωστά στο Πιερικό ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος αριστερός μπακ, με πολλές παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης, καθώς υπήρχε αμοιβαία διάθεση και επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα μας και την επόμενη χρονιά.

Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά, η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Ιωάννη Γαλάνη. Είμαστε σίγουροι ότι ο 20χρονος τερματοφύλακας, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, με την Ακαδημία Πλαταμώνα, την προηγούμενη χρονιά, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της επόμενης χρονιάς.

Η ΑΕ Καρίτσας εύχεται στο Βασίλη και στο Γιάννη, υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected