Κατηγορίες
Basket

Τρίτη μεταγραφή ο Μπάμπης Σικαλίδης

Ο Μπάμπης Σικαλίδης αποτελεί την τρίτη προσθήκη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου καθώς οι Μαχητές ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ-σέντερ.

Ο Σικαλίδης έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, Ερμή Λαγκάδα, Πευκοχώρι, Αίαντα Ευόσμου και Χαλκηδόνα και με την εμπειρία του θα βοηθήσει την ομάδα των Πεύκων την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν εύκολο το έργο της Διοίκησης καθώς μετά την περσινή του χρονιά ο Μπάμπης Σικαλίδης μπήκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Εμείς όμως δείξαμε από την αρχή ότι τον θέλουμε πολύ και αυτό μέτρησε στην απόφαση του παίκτη. Ετσι με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μπάμπη Σικαλίδη στην ομάδα των Μαχητών Πειραματικό για τη σεζόν 2019-2020.

Ο Μπάμπης αν και μπορεί να μην έχει περάσει τα 30, έχει όμως μεγάλη εμπειρία στην Α2 και τη Β Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, Ερμή Λαγκαδά, Αία Ευόσμου, Πευκοχώρι και Χαλκηδόνα. Ο δυναμικός forward-center θα δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση και θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο στην ομάδα του coach Χατζηκυριακίδη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected