Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Και Ζιούλη και Καρτάλη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρη Γιαννίκη, να αργεί ακόμη (έχει προγραμματιστεί για τις 15/7), αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν τρέχει παράλληλα κι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του συλλόγου εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως αναφέρει το passports, στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συμφωνία με τον 25χρονο στόπερ Άγγελο Ζιούλη, που την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη χρονιά (17 συμμετοχές) με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, καθώς και με τον 24χρονο ομογενή, Αλέξανδρο Καρτάλη, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Γιαννίκης από το πέρασμά του απο τις γερμανικές Αλεν και Τζβικάου, μετρώντας μάλιστα με την πρώτη, τη διετία 2015-17, 53 συμμετοχές και 4 γκολ, αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ χαφ. Αμφότεροι, μάλιστα, βρίσκονται ήδη στην πόλη διευθετώντας θέματα που αφορούν τη διαμονή τους.

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Άγγελο Αργύρη, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη γερμανική Ολντεμπουργκ και στο παρελθόν έχει περάσει από Νίκη Βόλου και Τηλυκράτη, χωρίς ωστόσο με τον ποδοσφαιριστή να υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Όπως κι αν έχει, μέχρι τις 15/7 που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να έχουν πραγματοποιηθεί οι περισσότερες μεταγραφικές προσθήκες και να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας περιόδου, ώστε να μπορέσει ο Αργύρης Γιαννίκης να δουλέψει απερίσπαστος με στόχο τη δημιουργία μας ομάδας που θα επανέλθει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected