Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταγωνίστρια η Παναγιωτίδου στην Πτολεμαΐδα

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισε και τους δυο τίτλους στα κορίτσια στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στην Πτολεμαΐδα. Στο διπλό κέρδισε μαζί με τη Μερόπη Μαρία Μπατζή, ενώ στο διπλό των αγοριών πρωταθλητές ήταν οι Νίκος Μακρής και Γιάννης Σακκάς.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου έκανε ένα φανταστικό τουρνουά στην Πτολεμαΐδα πετυχαίνοντας 10 νίκες σε μονά και διπλά. Στο μονό πέτυχε 6 νίκες χωρίς να απολέσει σετ και χάνοντας μόνο 8 games!

Στη φάση των ομίλων, κέρδισε τις Ελένη Χατζηαβραάμ (6-2, 6-0), Κατερίνα Πάτσικα (6-0, 6-0) και Eva Nikolova (6-2, 6-1), ενώ στα play-off απέκλεισε τις Γεωργία Χατζηθωμά (6-1, 6-0) και Stefaniya Pushkar (6-1, 6-0). Στον τελικό, επιβλήθηκε της Ναταλίας Γκαρτζονίκα με 6-0, 6-1, ολοκληρώνοντας την άψογη εβδομάδα της.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Παναγιωτίδου και η Μερόπη Μαρία Μπατζή επίσης δεν έχασαν σετ. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τις Beatrice Guccione και Φωτεινή Καφέ, με 6-0, 6-3. Στα προημιτελικά κέρδισαν τις Γκαρτζονίκα και Αγγελική Καρασαββίδη, με 6-0, 6-1. Στα ημιτελικά επικράτησαν των Αναστασίας Γεωργοπούλου και Pushkar με 6-3, 6-3, ενώ στον τελικό κέρδισαν τις Ελένη Χατζηαβραάμ και Χρυσή Σμυρίδου, με 6-4, 6-3.

Στα αγόρια, ο Κωνσταντίνος Καρπουζάς κέρδισε τον Γιάννη Σακκά με 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Ivaylo Simeonov με 7-6 (4), 6-2. Στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την πορεία του και ο Ανδρέας Μεσσής, που ηττήθηκε από τον Simeonov με 6-0, 6-2.

Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Νίκος Μακρής και Γιάννης Σακκάς. Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Petar Pirganoski και Pavel Stevkovski με 6-3, 7-6 (4). Στα προημιτελικά επικράτησαν των Κωνσταντίνου Χατζηκαπλάνη και Simeonov με 4-6, 6-3, 10-4, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τους Ντάνιελ Μανέττα και Στέφανο Πουρναρόπουλο με 4-6, 6-2, 10-2.

Ο τελικός είχε έντονο ελληνικό χρώμα και οι Μακρής και Σακκάς κέρδισαν τον 2ο συνεχόμενο τίτλο τους, μετά από την Πάτρα, επικρατώντας των Κωνσταντίνου Καρπουζά και Ανδρέα Μεσσή με 6-2, 3-6, 13-11, έπειτα από ένα πολύ ωραίο ματς.

Φωτογραφία: Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με τον τίτλο της στο Πανελλήνιο Κορασίδων U12, στον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected