Κατηγορίες
Football League

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Οι διαδικασίες για τη σύσταση ΠΑΕ να καθυστερούν χωρίς ευθύνη του Ολυμπιακού Βόλου, αφού, όπως έχουμε σημειώσει από την προηγούμενη βδομάδα, αναμένεται η έγκριση του καταστατικού από το υπουργείο Εμπορίου, έτσι ώστε να μπορέσει να βγει στη συνέχεια ΑΦΜ και ν’ ανοίξει λογαριασμός στη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως αναφέρει το magnesianews, στους “ερυθρόλευκους” προσπαθούν με τις επαφές που κάνει ο νέος τεχνικός διευθυντής, Διονύσης Παππάς, να προχωρήσουν κάποια θέματα. Έτσι, λοιπόν, όπως έχει διαρρεύσει, τρεις παίκτες βασικοί, ο αρχηγός Στάθης Ρόκας, ο Νίκος Μπουτζίκος και ο Αστέριος Γιακουμής είναι πάρα πολύ κοντά στην παραμονή τους στην ομάδα. Πρόκειται σίγουρα για τρεις δυνατές μονάδες, αλλά και προσωπικότητες, που η παρουσία τους είναι απαραίτητη και στη Football League.

Συζητήσεις γίνονται και με άλλους παίκτες, που ακόμη δεν έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία, παρά το δεδομένα καλό κλίμα και διάθεση που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, που είναι προπομπός, όπως εκτιμάται, μίας νέας συνεργασίας. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές την περασμένη χρονιά.

Βέβαια, υπάρχουν και αποχωρήσεις, όπως είναι αυτές του Βαγγέλη Μάντζιου, που συνεχίζει στον Λεβαδειακό, του Κώστα Φλίγκου, που είχε ανακοινώσει πριν το τέλος του πρωταθλήματος ότι θα συνεχίσει σε χαμηλότερες κατηγορίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ τα ρεπορτάζ από την πόλη των Τρικάλων αναφέρουν ότι τα τυπικά απομένουν για να ενταχθεί και επίσημα στον ΑΟΤ ο Παντελής Ριζογιάννης. Επίσης, ένας άλλος παίκτης, που αποτέλεσε εγγύηση την περσινή σεζόν, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, φέρεται κι αυτός να έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τον σύλλογο της γειτονικής πόλης και δεν αποκλείεται να είναι συμπαίκτης με τον Ριζογιάννη.

Από την άλλη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, όταν ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και οι συνεργάτες του πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο, για να μπορούν να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και να επισημοποιήσουν κάποιες συμφωνίες, με πρώτη βεβαίως αυτή με τον προπονητή Θωμά Γράφα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected