Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα…κλειδιά στον Βασίλη Βούζα!

Αν και δεν έχει ακόμα συνεδριάσει σε Σώμα το νέο ΔΣ της Καλαμάτας που εκλέχθηκε μέσα από την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 28 Ιουνίου, ο μεγάλος χρηματοδότης της ομάδας Γιώργος Πρασσάς θα αναλάβει και πρόεδρος του νέου σχήματος, με αντιπρόεδρο τον Χρήστο Παπαδημητρίου, ενώ ως απλά μέλη αναμένεται να συμμετάσχουν οι «παλιοί» Γιώργος Ράλλης και Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, οι οποίοι δεν προέρχονται από το «περιβάλλον» του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, αλλά φυσικά συντάσσονται στην πολλά υποσχόμενη αυτή προσπάθεια.

Το 7μελές βασικό σχήμα της διοίκησης συμπληρώνουν οι Γιάννης Νταόπουλος (άμεσος συνεργάτης κι αυτός του κ. Πρασσά) και οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σπανός.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, η νέα διοίκηση πάντως κινήθηκε πάρα πολύ γρήγορα, ξεκινώντας το χτίσιμο της ομάδας της Καλαμάτας για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τον προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ οριστικοποιήθηκε η συνεργασία με τον Βασίλη Βούζα, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Καλαμάτα και την επιλογή του να επιβεβαιώνει τις προθέσεις της νέας διοίκησης «για μεγάλα πράγματα».

Ο Βασίλης Βούζας γεννήθηκε το 1966 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από το Χαϊδάρι. Συνέχισε στον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ιωνικό Νικαίας, το Αιγάλεω, τον Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή, τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Πανηλειακό. Στη συνέχεια δούλεψε μια 3ετία στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού, ενώ τον Μάρτιο του 2017 ανέλαβε «υπηρεσιακός» προπονητής στην πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, στη θέση του Πορτογάλου Πάουλο Μπέντο και πριν τον ερχομό του Τάκη Λεμονή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected