Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Ήττα στο φιλικό, ντεμπούτο του Αμπέλ Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Άλκμααρ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους – Ανεπίσημο ντεμπούτο για Αμπέλ Φερέιρα.

Θετικά στοιχεία έδειξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους. Παρά την ήττα με 1-0 από την Άλκμααρ, ομάδα που έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία και βρίσκεται σε πιο προχωρημένο επίπεδο, ο δικέφαλος παρουσίασε σχετικά καλή εικόνα.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ο Αμπέλ Φερέιρα χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες με κύριο χαρακτηριστικό τον σχηματισμό 4-4-2. Ο ΠΑΟΚ ήταν είχε καλά διαστήματα και θα μπορούσε να σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ αμυντικά εκτός του τέρματος που πέτυχε ο Στενγκς στο 43′ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Άλκμααρ: Μπιζό, Σβένσον, Φλαρ, Βούιτενς (52′ Ντρούιφ), Γουΐνταλ, Μίντσιο, Τιλ, Κουπμάινερς, Γκούντμουντσον, Μποάντου (52″ Χατζηδιάκος), Στενγκς.

ΠΑΟΚ: (Α΄ημίχρονο) Μελίσσας, Μάτος, Χατζηϊσαΐας, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Άκπομ, Γαϊτανίδης. (Β’ ημίχρονο) Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχάι, Σοάρες, Δεληγιαννίδης (85′ Τσιγγάρας), Μίσιτς, Ντούγκλας, Λημνιός, Ενρίκε, Στοχ και Μαρκόφσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected