Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο ο Tal Kahila! (vid)

Ο Ταλ Καχίλα θα είναι ο τέταρτος στόπερ που θα ολοκληρώσει το παζλ του Ατρομήτου στο κέντρο της άμυνας. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Σε λύση από το Ισραήλ κατέληξε ο Ατρόμητος, ο οποίος έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 1+1 ετών με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, που έμεινε από την ΜπεΪτάρ Ιερουσαλήμ. Έτσι μαζί με τους Ρισβάνη, Γούτα και Στρούγγη θα αποτελέσουν τη φετινή τετράδα της άμυνας των Περιστεριωτών.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Καχίλα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες. Με αυτή τη μεταγραφή ο Ατρόμητος ολοκληρώνει την τετράδα των στόπερ του και αποχαιρετά οριστικά την περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαϊα, αφού ούτως ή άλλως είχε αποφασίσει να μην περιμένει αν θα «κοπεί» ή όχι από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισραηλινός κεντρικός αμυντικός με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17 που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπνέι Γεχούντα, πέρασε όλη την καριέρα του στην Μπεϊτάρ. Φέτος είχε 16 συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 121 φορές και σημειώσει 7 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected