Κατηγορίες
Αθλήματα

Ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18

Το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος K18 στα Τρίκαλα χαρακτηρίστηκε από την έντονη ζέστη και φυσικά τη μεγάλη συμμετοχή της νέας γενιάς αθλητών και αθλητριών του ελληνικού στίβου στη διοργάνωση.

Η διαδικασία των προκριματικών ολοκληρώθηκε δίχως εκπλήξεις με τα αναμενόμενα φαβορί να συνεχίζουν στους απογευματινούς τελικούς.

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε η Σοφία Κεσσίδη (φωτ. ΑΣ Κένταυρος), που στη μία και μοναδική βολή που εκτέλεσε στον προκριματικό της δισκοβολίας ξεπέρασε τον εαυτό της. Η αθλήτρια σημείωσε 48,92 μ. βελτίωσε το 47,65 μ., που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στη Λάρισα, κι έδειξε έτοιμη για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας του Μπακού.

Στη σφυροβολία ο Ορέστης Ντουσάκης (Ελευθέριος Βενιζέλος) πέτυχε 71,92 μ. και προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση, με τον Θοδωρή Ζιώγα (ΓΑΣ Νιγρίτας) να ακολουθεί με 68,40 μέτρα.

Με την καλύτερη επίδοση προκρίθηκε στον τελικό των 400 μ. η Έλλη Δεληγιάννη (ΣΑΚΑ), που τερμάτισε σε 56.67. Η νεαρή επέλεξε σε αυτή τη διοργάνωση να μην συμμετάσχει στα 800 μ., αλλά μόνο στην παρατεταμένη ταχύτητα και τη σκυτάλη. Η Στέλλα Κωσταντινίδου (ΓΑΣ Αρχέλαος) τερμάτισε στη σειρά της σε 58.26 και προκρίθηκε εύκολα στον τελικό.

Χαλαρή κούρσα έκανε στον προκριματικό των 100 μ. ο Γιάννης Γρανιτσιώτης (Γιάννης Παλάσκας) που τερμάτισε σε 10.71 και προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον απογευματινό τελικό. Στα κορίτσια την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΓΑΣ Κουφαλίων) με 12.09.

Αποτελέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected